Bedroom - Слънчев бряг - бар в България, Слънчев Бряг. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Bedroom.
Книга за гости | коментирай Bedroom - Слънчев бряг
Bedroom - Слънчев бряг
от  на Bedroom Beach
Уважаеми клиенти, скъпи приятели, С настоящото обръщение, искаме да заявим, че клуб Bedroom Beach не е спирал да работи и очаква всички свои гости на традиционните си партита до края на летния сезон. Въпреки провокациите и злоупотребата с власт на вице премиера Валери Симеонов да саботира работата на нощното заведение, ние вярваме, че трябва да продължим напред и да покажем, че сме част от световната клубна сцена. От нашите социални мрежи, може да се информирате за партита и гостите в Bedroom Beach до края на месец август. Ние смятаме, че често цялата истина може да се намери именно в музиката, не случайно великият музикант Боб Марли е казал: „А аз просто искам с помощта на музиката да направя света малко по-добър…“ Очакваме Ви! Bedroom Beach работи за Вас… BedroomBeach Team Уважаеми клиенти, скъпи приятели, С настоящото обръщение, искаме да заявим, че клуб Bedroom Beach не е спирал да работи и очаква всички свои гости на традиционните си партита до края на летния сезон. Въпреки провокациите и злоупотребата с власт на вице премиера Валери Симеонов да саботира работата на нощното заведение, ние вярваме, че трябва да продължим напред и да покажем, че сме част от световната клубна сцена. От нашите социални мрежи, може да се информирате за партита и гостите в Bedroom Beach до края на месец август. Ние смятаме, че често цялата истина може да се намери именно в музиката, не случайно великият музикант Боб Марли е казал: „А аз просто искам с помощта на музиката да направя света малко по-добър…“ Очакваме Ви! Bedroom Beach работи за Вас… BedroomBeach Team
Bedroom - Слънчев бряг
от  на Magda Vavdinou
Bedroom - Слънчев бряг
от  на - управител
Честито Рождество Христово! Merry Christmas! Честито Рождество Христово! Merry Christmas!
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук