Пицария Палермо - ресторант в България, Сливен. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Pizza Palermo.
Книга за гости
Пицария Палермо
от  на Здравко Петров
Не ходете там имат хлебарки в храната! Не ходете там имат хлебарки в храната!
Пицария Палермо
от  на Ivan Ivanov
e pisna mi veche.. e pisna mi veche..
Пицария Палермо
от  на Г. Симов - управител
Можете да откриете повече информация за заведението и в Facebook "Пицария Palermo" Можете да откриете повече информация за заведението и в Facebook "Пицария Palermo"
Пицария Палермо
от  на Г. Симов - управител
В пицария “Палермо” Сливен, Изискана атмосфера в съчетание с вкусна храна Пицария Палермо- Сливен -приятна обстановка, усмихнат персонал, По обяд заведението предлага обедно меню, което е предпочитана храна от всички работещи в центъра на Сливен. -топли пици,предястия,салати и скара и всичко това със студена бира или друга напитка Пицария Палермо- Сливен- на две преки от центъра на града. -за резервации:0884/9292 99 В пицария “Палермо” Сливен, Изискана атмосфера в съчетание с вкусна храна Пицария Палермо- Сливен -приятна обстановка, усмихнат персонал, По обяд заведението предлага обедно меню, което е предпочитана храна от всички работещи в центъра на Сливен. -топли пици,предястия,салати и скара и всичко това със студена бира или друга напитка Пицария Палермо- Сливен- на две преки от центъра на града. -за резервации:0884/9292 99
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук