Его - пицария в България, Велико Търново. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Ego.
1 звезди от 5
Общо посещения 6180 | Гласове : 24

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Его
Адрес
Велико Търново, ул. Независимост 17
Места
0 вътре
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
 
Телефон
088 832 16 45  
 
Тип заведение
  пицария ,

Книга за гости | коментирай Его
Его
от  на Ивайло
Поръчах,си на място в пицария "Его" в Central Mall-Велико Търново пица "Куатро формаджо" за в къщи.Направо съм възмутен от пицата тъй като никакви четири сирена нямаше освен малко настърган кашкавал и тесто.Това си е живо ограбване и никога повечене бих си поръчал пица от там. Поръчах,си на място в пицария "Его" в Central Mall-Велико Търново пица "Куатро формаджо" за в къщи.Направо съм възмутен от пицата тъй като никакви четири сирена нямаше освен малко настърган кашкавал и тесто.Това си е живо ограбване и никога повечене бих си поръчал пица от там.
Его
от  на Велизар
Здравейте, бих искал да споделя мнението си за вашето заведение!Като цяло интериорът е много добър и това ни подлъга да влезем. Храната, която си поръчахме беше много лоша и не можахме да изядем почти нищо. Пицата беше доста постна, имаше основно само резени домати и почти никакво месо.Другото ястие беше от свинско месо, което беше старо и жилаво.От нещата, които си поръчахме само айраните ставаха за консумиране.Останахме много разочаровани! Здравейте, бих искал да споделя мнението си за вашето заведение!Като цяло интериорът е много добър и това ни подлъга да влезем. Храната, която си поръчахме беше много лоша и не можахме да изядем почти нищо. Пицата беше доста постна, имаше основно само резени домати и почти никакво месо.Другото ястие беше от свинско месо, което беше старо и жилаво.От нещата, които си поръчахме само айраните ставаха за консумиране.Останахме много разочаровани!
Его
от  на JPM
новогодишната програма не струваше. Музиката беше лоша и силна, гъшият дроб също, а томболата платена, въпреки че беше включена в менюто. Новогодишна програма никаква!!! новогодишната програма не струваше. Музиката беше лоша и силна, гъшият дроб също, а томболата платена, въпреки че беше включена в менюто. Новогодишна програма никаква!!!

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук